tisdag 2 augusti 2011

Dagen D♥♥

Nu har vi äntligen fått hem lillplutten och tjejerna är alldeles lyriska♥ det var den bästa dagen sen hon föddes tyckte Thilde men i kväll somnade hon som en stock och var alldeles utmattad av all spänning som dagen fört med sig+ att hon inte är 100% kry heller. Transporten hem gick jätte bra och han va så lugn och fin i hagen , gick bara och betade och tog det lungt. Han var lite orolig på kvällen men det känns så skönt att dom som har stallet bor alldeles brevid och skulle kolla till honom med jämna mellanrum...höns mamma även till hästen sån är jag hihi konstigt vore väl om han inte skulle vara lite fundersam var han har hamnat lilla gubben. Visst är han för bedårande söt och charmig..
Nu ska vi svimma i säng..KRAM6 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin!!!! 1000 tack för vinsten i postlådan-:) kram Yvonne

Anonym sa...

Åhhh han är jättefin!!! Gu vilken lycka för tjejerna! Kram på er // Sofia

LOPPISLIV sa...

Vilken lycka för dina flickor. Han är ju jättefin!! Kram Paula

Michelle sa...

Vilka underbara bilder på Cherry och tjejerna! När vi ser alla bilder och texten så förstår vi att vi har fattat rätt beslut även fast vi saknar honom som bara den.
Kram Michelle och Pia

P.S. Vilken fin blogg du har!

Eva-Lotta sa...

Lycka är en egen häst! Han ser såå fin ut :) Ha kul, och lycka till !! Kram Lotta

Emma sa...

Världens lyckligaste tjejer, antar jag! Härligt. =) Ett klokt beslut tycker jag, en egen häst medför ju så otroligt mycket ansvar, nyttigt att lära sig. =)

kram kram ♥